Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαίνιση Μπάνιου

Πλήρης ανακαίνιση του μπάνιου σας που συμπεριλαμβάνει την μόνωση του χώρου, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, πλακάκια , υδραυλικά και το βάψιμο όλου του χώρου.

Ανακαινιση Μπανιου


 

Πλήρης ανακαίνιση του μπάνιου σας που συμπεριλαμβάνει την μόνωση του χώρου, τοποθέτηση ειδών υγιεινής, πλακάκια , υδραυλικά και το βάψιμο όλου του χώρου.

 

 

Παρακάτω είναι τα βήματα τα οποία ακολουθούνται για την ανακαίνιση μπάνιου :

1ο βήμα

Αξιολόγηση Δυνατοτήτων του Χώρου

Αρχικά ερχόμαστε στο χώρο σας μετράμε, αξιολογούμε τις δυνατότητες του (διαστάσεις μπάνιου), επιλέγουμε τη διάταξη που επιθυμείτε να αποκτήσει μετά την ανακαίνιση και καταλήγουμε στο σχεδιασμό του. Η διάταξη αφορά τον τρόπο που εισέρχεστε στο χώρο του μπάνιου, την πόρτα, την τοποθέτηση των στοιχείων (πλακάκια, είδη υγιεινής κ.α.) και των επίπλων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικά και να ακολουθούν αρμονικά το οπτικό σας πεδίο. Μετά από συζήτηση αποφασίζουμε εάν το μπάνιο σας θα έχει ένα κλασικό ή μοντέρνο ύφος. Πριν ξεκινήσουμε ο αρχιτέκτονας της εταιρείας μας σας παρουσιάζει σε τρισδιάστατη απεικόνιση τις διάφορες λύσεις με τα υλικά που έχετε επιλέξει, έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα του τελικού αποτελέσματος. Το κλειδί για μια επιτυχημένη ανακαίνιση μπάνιου είναι η απλότητα στη λειτουργία και το σχεδιασμό.

2ο βήμα

Εκτίμηση Κόστους

Το κόστος για την ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται από τις εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν (αν οι εργασίες αρχίσουν από το «μηδέν» θα πρέπει όλα τα υφιστάμενα στοιχεία να αφαιρεθούν και να ανακατασκευαστεί πλήρως). Ένα άριστης ποιότητας μπάνιο, ίσως να ξεπεράσει ελαφρώς ένα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά θα αποτελέσει τη φθηνότερη λύση καθώς θα αποφύγετε μελλοντικές βλάβες, διότι φροντίζουμε την πρόληψη τους από την αρχή. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε όλη τη διαδικασία ανακαίνισης υπάρχει κάποιος πολιτικός μηχανικός της εταιρείας μας που επιβλέπει και είναι έτοιμος να στηρίξει και να υλοποιήσει την όποια επιλογή σας.

3ο βήμα

Μελέτη Υδραυλικών Υποδομών

Βασικό σημείο της ανακαίνισης είναι η παλαιότητα. Συγκεκριμένα, εάν η κατασκευή σας ξεπερνάει τα 25-30 χρόνια πρέπει να διορθώσετε την υπάρχουσα στεγανοποίηση (αποτρέπει διαρροές και τυχόν βλάβες) και να φτιάξετε νέο δίκτυο ύδρευσης. Πρέπει να γίνει σωστή τοποθέτηση των σωληνώσεων από εξειδικευμένα συνεργεία υδραυλικών και οι σωληνώσεις να έχουν τις απαιτούμενες ρύσεις για τα νερά.Επίσης καλό είναι όταν γίνεται μία ανακαίνιση στο μπάνιο να τοποθετηθεί πίνακας υδροληψίας. Με τον πίνακα υδροληψίας κάθε παροχή είναι αυτόνομη και κλείνει με δικό της διακόπτη πάνω σ’ αυτόν. Δηλαδή, το κρύο νερό του νιπτήρα, το καζανάκι, το ζεστό νερό της μπαταρίας της μπανιέρας έχουν το καθένα τον διακόπτη τους μέσα στον πίνακα.

 

 

4ο βήμα

Τα Είδη Υγιεινής

Τα είδη υγιεινής περιλαμβάνουν βρύσες, λεκάνες, λουτρά, spa κ.ά. Στην εταιρεία μας επιλέγουμε είδη υγιεινής κατάλληλα για ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που έχει να κάνει με το ύφος και την ατμόσφαιρα του μπάνιου. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε για να τα αγοράσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μπανιέρα ή ντουζιέρα κτιστή δίνοντας στο μπάνιο σας μια πιο μοντέρνα λύση. Επιπλέον είναι δυνατό να αγοράσετε μια πιο σύγχρονη ντουζιέρα με επιλογές υδρομασάζ – καμπίνα. Η ποιότητα στην ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται επίσης από την σωστή επιλογή φωτιστικών, τον συνδυασμό χρωμάτων, το μέγεθος, το χρώμα στα πλακάκια και την σωστή τοποθέτησή τους. Ο τρόπος τοποθέτησης τους μπορεί να βελτιώσει το χώρο σας (π.χ. μικρότερα πλακάκια σε οριζόντια διάταξη δίνουν την εντύπωση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος). Μπορείτε να τοποθετήσετε πλακίδια μόνο στα τμήματα του τοίχου που έρχονται σε άμεση επαφή με το νερό (γι’ αυτό η κόλλα που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και επώνυμη) και τα υπόλοιπα να βαφτούν με χρώματα του γούστου σας. Πλέον στην εποχή μας η ανακαίνιση μπάνιου έχει πολλές επιλογές και δεν περιορίζεται απλά και μόνο στην τοποθέτηση των πλακιδίων περιμετρικά στους τοίχους, αλλά δίνει πολλές όμορφες και οικονομικές λύσεις. Στο σύγχρονο design υπάρχουν λύσεις όπως η πατητή τσιμεντοκονία που εφαρμόζεται ευρέως και δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

 


Εγγραφτειτε για να σας συμβουλεψουμε δωρεαν!

Εάν θα επιθυμούσατε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να σας συμβουλέψουμε εντελώς δωρεάν, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.