ΕΤΑΙΡΕΙΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία μας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και ανακαινίσεων από το 1998, είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή ή ανακαίνιση του σπιτιού – μπάνιου, καταστήματος ή ξενοδοχείου σας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Η ομάδα έμπειρων τεχνιτών «Νέο Σπίτι» στη διάρκεια της 18ετούς δραστηριοποίησής της στον τομέα των κατασκευών, της ανακαίνισης και της τεχνικής υποστήριξης, καθιερώθηκε ως μια από τις αξιόπιστες οικοδομικές ομάδες του χώρου.

Εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες και τον τρόπο ζωής αλλά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας.

Τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας εγγυώνται το άριστο ποιοτικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Η διαρκής επίβλεψη των εργασιών εξασφαλίζει τον τέλειο συντονισμό των συνεργείων και το άριστο αποτέλεσμα.

 

Ανακαινιση – Κατασκευη Σπιτιου – Επαγγελματικων χωρων


Η πολύχρονη εμπειρία και η άρτια οργάνωσή μας, επιτρέπουν να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τεχνικού αντικειμένου σε όλη την Ελλάδα με έμφαση της Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα. Το πραγματικό μας ενδιαφέρον για τις ανάγκες του πελάτη και η συνέπεια που χαρακτηρίζει την κατασκευαστική μας κουλτούρα, έχουν οδηγήσει στη διατήρηση ενός ευρείας κλίμακας πελατολογίου που αποτελείται από κορυφαίες επιχειρήσεις, αλλά και ιδιώτες. Χάρη στην ικανότητα των μελών μας και στη διαρκή ενημέρωση στην εξέλιξη της δουλειάς μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας και των υψηλών standards στο χώρο της οικοδομής, διαθέτουμε άριστη φήμη στην κατασκευή και έχουμε εδραιώσει το αίσθημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Η ομάδα μας αποτελείται από χτίστες, σοβατζήδες, τεχνίτες γύψινων κατασκευών, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ελαιοχρωματιστές, ψυκτικούς, τεχνίτες σιδηρών και αλουμινένιων κατασκευών.

Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα, από τις πιο απλές εφαρμογές όπως τη τοποθέτηση μιας πόρτας ή την ανακαίνιση ενός μπάνιου ή μίας κουζίνας, έως την ριζική ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Καλύπτουμε τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο και καλύπτουμε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Μπορούμε να σας προτείνουμε οικονομικά πακέτα κατασκευών και ανακαίνισης, στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και με το ποσό της επένδυσης που έχετε προϋπολογίσει.

Με την χρήση των επώνυμων πιστοποιημένων υλικών τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε και στην ιδιόκτητη μας έκθεση στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης σε συνδυασμό με την δική μας μακρόχρονη εμπειρία, σας  εξασφαλίζουμε ένα άριστο αποτέλεσμα το οποίο θα καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τέλος, σε κάθε κατασκευή ή ανακαίνιση η εταιρεία μας φιλοδοξεί ο χώρος σας να γίνει όσο πιο λειτουργικός και πρακτικός γίνεται έχοντας στιλιστικά συμβάλει στην αναβάθμιση του. Στο Νέο Σπίτι είμαστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διαμορφώσεις καθώς για ότι νέο κυκλοφορεί στις νέες τεχνικές και μεθόδους, αφουγκραζόμενοι τα νέα δεδομένα της αγοράς.  Συνδυάζουμε πρωτότυπες  λύσεις υψηλής αισθητικής, και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Τα Πλεονεκτηματα μας


Εκτιμηση χωρου και επιλογων

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας έρχονται άμεσα στον χώρο σας και θα σας δώσουν μοναδικές και οικονομικές λύσεις στις επιλογές σας.

Αριστη Ποιοτητα Υλικων

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες υλικών όπως την MAPEI,Ideal Standard,Grohe,Sole,TEMA Hellas και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές.

Οικονομικες Προτασεις

Σε οποιοδήποτε είδος ανακαίνισης χώρου επιλέξετε, φροντίζουμε να προτείνουμε τις ποιό οικονομικές προτάσεις!

%

Ταχύτερη παράδοση έργου σε σχέση με την αγορά

%

Χαμηλότερες Τιμές

%

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Συχνες Ερωτησεις

Ε: Ποσο χρονο θα χρειαστει μια ανακαινιση στο χωρο μου;
  A:  Ο χρόνος που χρειάζεται να ανακαινιστεί ο χώρος σας εξαρτάται απο το είδος ανακαίνισης. Για μία πλήρως ανακαίνιση σπιτιού που συμπεριλαμβάνει την ανακαίνιση του μπάνιου, κουζίνας, ελαιοχρωματισμού, τοποθέτησης κουφωμάτων και τεχνοτροποιών η μέγιστη διάρκεια είναι ένα (1) μήνα.  
Ε: Δεν γνωριζω τι θα χρειαστει να ανακαινισω στον χωρο μου. Μπορει να γινει επισκεψη στον χωρο μου για να με συμβουλεψουν;
  A: Πρίν αναλάβουμε οποιαδήποτε ανακαίνιση, γίνεται πάντα επίσκεψη απο έναν εξειδικευμένο σύμβουλο μας δωρεάν στον χώρο σας όπου θα πραγματοποιήσει την καταμέτρηση του χώρου και θα σας συμβουλέψει αναλόγος με τις ανάγκες τις οποίες έχετε.  
Ε: Ποσο θα μου κοστισει μια ανακαινιση και τι υλικα θα χρησιμοποιηθουν;
  A: Το κόστος σε μία ανακαίνιση εξαρτάται απο το είδος ανακαίνισης, π.χ ανακαίνιση μπάνιου,ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου ή ολική ανακαίνιση του σπιτιού, και οι τιμές μας είναι οι πιο οικονομικές στην αγορά!Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε είναι της ΜΑΡΕΙ,μιά απο της μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίος σε οικοδομικά προϊόντα,και απο άλλες μεγάλες εταιρείες όπως Ideal Standard,Grohe,Fiore Rubinetterie,Sole,TEMA και άλλους κορυφαίους κατασκευαστές.  

Συμβουλευτειτε μας τωρα εντελως δωρεαν και θα σας απαντησουμε εντος 24 ωρων!