Ανακαίνιση Γραφείου

Επαγγελματικοί χώροι/Ανακαίνιση Γραφείου

Με το πέρασμα του χρόνου διαπιστώνουν πως οι επαγγελματικοί χώροι έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

Ανακαίνιση Γραφείου


 

Στη σύγχρονη εποχή, οι επιχειρηματίες αναζητούν συνεχώς διευρυμένους τρόπους για την διαρκή ανάπτυξη της επιχείρισης τους. Επιπλέον, με το πέρασμα του χρόνου διαπιστώνουν πως οι επαγγελματικοί χώροι τους έχουν υποστεί φθορές και τέλος παρουσιάζουν την ίδια στατική εικόνα στο κοινό που απευθύνονται. Η ανακαίνιση αποτελεί την απάντηση για την ριζική διευθέτηση των παραπάνω προβλημάτων.

 

 

Όπως και στα καταστήματα, παρακάτω είναι τα βήματα τα οποία ακολουθούνται για την ανακαίνιση της επιχείρησης σας :

 

 

Αρχιτεκτονική μελέτη
και σχεδιασμός του χωρου, τα οποία αναλαμβάνουν οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και σχεδιαστές χώρου της εταιρίας, δίνοντας έμφαση στην λειτουργικότητα, στην σωστή αξιοποίηση και στην αναβάθμιση της αισθητικής του χώρου σας. Η μελέτη και η σχεδίαση του χώρου αποτελούν το πιο σημαντικό βήμα, αναφορικά με την ανακαίνιση ενός καταστήματος.

 

 

Κατασκευή
Σημαντικό είναι ότι το Νέο Σπίτι, με την πείρα που διαθέτει και έχοντας το πλέον καταρτισμένο προσωπικό μπορεί να φέρει εις πέρας τις εργασίες σε πολύ γρήγορο χρόνο έτσι ώστε το κατάστημα σας να μείνει κλειστό το λιγότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές μπορούμε μάλιστα, να εκτελέσουμε και εργασίες ενώ λειτουργεί η επιχείρηση σας χωρίς έτσι να κλείσει και να χάσει έσοδα.

 

 

Τοποθέτηση εξοπλισμού
Τοποθέτηση των κατασκευών, του φωτισμού, των επίπλων και των μεταλλικών συστημάτων προβολής και ανάρτησης προϊόντων τα οποία είναι προσαρμοσμένα στα μέτρα του κάθε καταστήματος, ανάλογα με το είδος και τον τομέα του.

 

 

Υποστήριξη
Καθ΄όλη την διάρκεια της ανακαίνισης, υπάρχει διαρκής υποστήριξη από όλων των ειδών των συνεργατών μας για την σωστή διευθέτηση όλων των εργασιών και την αποφυγή τυχών λαθών και κακοτεχνιών. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η υποστήριξη συνεχίζεται και μετά το πέρας της ανακαίνισης για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών του επιχειρηματία.

 


Εγγραφτειτε για να σας συμβουλεψουμε δωρεαν!

Εάν θα επιθυμούσατε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να σας συμβουλέψουμε εντελώς δωρεάν, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.